10 idees per millorar la teva empresa


Et recomanem 10 idees per millorar la teva empresa, que pots aplicar per a tot tipus de negocis: des d’un distribuïdor elèctric, o un electricista autònom o fins i tot si treballes en una gran multinacional:

reunión de trabajo

1. MESURAR: és fonamental portar un control exhaustiu dels aspectes i mètriques claus: quant costa aconseguir un nou client, quins productes o serveis et generen més marge.

2. APLICAR LA LLEI DE PARETO: Les empreses es creen per obtenir beneficis, no per aconseguir molta activitat i molts clients però sense marge. Sol donar-se que el 20% de les activitats / clients produeixen el 80% dels ingressos i / o que el 20% de les activitats / clients consumeixen el 80% del seu temps. Deixa en un segon pla els clients menys rendibles i més “absorbents”.

3. GARANTIR: Les companyies que donen una garantia sòlida i fiable dels seus productes / serveis tenen un fort argument de venda que els diferencia de la competència.

4. FIDELITZAR: Aconseguir un nou client costa fins a 5 vegades més que fidelitzar un client existent.

5. UTILITZAR TESTIMONIS: Les persones es fien de les opinions d’altres a l’hora de comprar. Intenta demostrar als teus clients potencials com el teu producte / servei ha beneficiat a altres clients.

6. FOMENTAR EL BOCA-ORELLA: Instaura un sistema pel qual els seus clients actuals puguin obtenir beneficis per parlar de la seva empresa a altres potencials clients.

7. INFORMAR: Començar una newsletter o un bloc corporatiu és una idea senzilla i amb poca inversió econòmica per estar en contacte periòdicament amb clients actuals i potencials.

happy workers

8. IMPLICAR-SE: Donar suport a una ONG, desenvolupar iniciatives que afavoreixin a organitzacions amb fins socials, col·laborar amb campanyes solidàries …

9. VENDA CREUADA: Analitza quins altres productes o serveis poden interessar a aquells consumidors que ja t’han comprat.

10. ALIAR-SE: Cada vegada més és clau aprofitar totes les possibilitats de col·laboració i sinergies existents al mercat.

Has realitzat alguna acció en la teva empresa que hagi millorat substancialment el funcionament d’algun departament?

1 estrella2 estrellas3 estrellas4 estrellas5 estrellas (Ninguna valoración todavía)
Loading...

Posts relacionats


col·labaració humanitària amb BUSF a Haití i Katmandú_33

Col·laboració humanitària amb BUSF a Haití i Katmandú

12 Consells per millorar la seguretat elèctrica en la llar

Juganet

Adaptant una instal·lació elèctrica

Reforma d’un quadre elèctric conflictiu

La biomassa, font d’energia renovable de gran potencial

Reforma d’un quadre elèctric

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *