10 idees per millorar la teva empresa


Et recomanem 10 idees per millorar la teva empresa, que pots aplicar per a tot tipus de negocis: des d’un distribuïdor elèctric, o un electricista autònom o fins i tot si treballes en una gran multinacional:

reunión de trabajo

1. MESURAR: és fonamental portar un control exhaustiu dels aspectes i mètriques claus: quant costa aconseguir un nou client, quins productes o serveis et generen més marge.

2. APLICAR LA LLEI DE PARETO: Les empreses es creen per obtenir beneficis, no per aconseguir molta activitat i molts clients però sense marge. Sol donar-se que el 20% de les activitats / clients produeixen el 80% dels ingressos i / o que el 20% de les activitats / clients consumeixen el 80% del seu temps. Deixa en un segon pla els clients menys rendibles i més “absorbents”.

3. GARANTIR: Les companyies que donen una garantia sòlida i fiable dels seus productes / serveis tenen un fort argument de venda que els diferencia de la competència.

4. FIDELITZAR: Aconseguir un nou client costa fins a 5 vegades més que fidelitzar un client existent.

5. UTILITZAR TESTIMONIS: Les persones es fien de les opinions d’altres a l’hora de comprar. Intenta demostrar als teus clients potencials com el teu producte / servei ha beneficiat a altres clients.

6. FOMENTAR EL BOCA-ORELLA: Instaura un sistema pel qual els seus clients actuals puguin obtenir beneficis per parlar de la seva empresa a altres potencials clients.

7. INFORMAR: Començar una newsletter o un bloc corporatiu és una idea senzilla i amb poca inversió econòmica per estar en contacte periòdicament amb clients actuals i potencials.

happy workers

8. IMPLICAR-SE: Donar suport a una ONG, desenvolupar iniciatives que afavoreixin a organitzacions amb fins socials, col·laborar amb campanyes solidàries …

9. VENDA CREUADA: Analitza quins altres productes o serveis poden interessar a aquells consumidors que ja t’han comprat.

10. ALIAR-SE: Cada vegada més és clau aprofitar totes les possibilitats de col·laboració i sinergies existents al mercat.

Has realitzat alguna acció en la teva empresa que hagi millorat substancialment el funcionament d’algun departament?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *