15 anys de Top Cable Xile


Aquest any es compleix el nostre quinzè aniversari de Top Cable Xile. Donem des d’aquí les gràcies a tots els que, d’una manera o altra, heu contribuït al seu desenvolupament. Farem tot el que estigui a les nostres mans per seguir honrant la vostra confiança en la nostra Marca.

El 1998 Top Cable adquireix una petita empresa comercial Xilena, Plaça d’Armes Comercial, situada al carrer Xile-Espanya.

  chileLa nova Top Cable Xile es marca els següents objectius:

1) Tenir un Equip Humà 100% Xilè.
2) Donar suport al màxim al Canal de Distribució.
3) Introduir a Xile una gamma de productes nous i de la màxima qualitat.

Avui dia, 16 anys després, seguim fidels al nostre esperit inicial.

chile

Els cables que al seu dia vam presentar al mercat xilè s’han convertit en els estàndards de sector. Tant el PowerFlex RV-K, com la nova gamma de cables lliures d’halògens Toxfree RZ1-K, Són els cables d’ús comú en les millors instal·lacions xilenes. Igualment, els cables per taulers TopFlex H07V-K i la seva versió atòxica, el Toxfree H07Z1-K, s’han convertit en els cables que reconeix el nou Reglament d’Instal·lacions Xilè. No oblidem que aquests cables els va presentar a Xile en primícia, Top Cable. Darrere van venir còpies més o menys afortunades …

L’aposta per cables d’alta prestació en goma, com els Xtrem H07RN-F o els H01N2-D, els cables de control i dades (Flextel VV-K i ScreenFlex LiYCY) també s’ha consolidat al Mercat Xilè. I molts altres cables amb els que Top Cable Xile intenta satisfer cada dia les demandes d’un mercat tan exigent com és el Mercat Xilè.

chile

I, si l’aposta per productes d’alta qualitat i màxima prestació era clara, també ho va ser la nostra aposta pel Canal de Distribució, una cadena forta, ben estructurat, i que també va apostar (com segueix apostant) per cables d’alta prestació. Un canal que s’ha adaptat, en els últims 15 anys, als canvis profunds que ha requerit un mercat en fort creixement i on les exigències tècniques i logístiques estan al nivell dels de qualsevol mercat europeu o Nord-americà.

I tot això ho hem fet gràcies a un Equip Xilè que va creure en aquestes apostes i les va realitzar, amb constància i bon fer, durant tots aquests anys.

I així ho seguirem fent, dia a dia, com es fan les bones obres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *