Techo fotovoltaico - energía verde

5 November, 2020

Topdata VHOV-K & VOV-K, el cable flexible d’instrumentació

El cable TOPDATA VHOV-K & VOV-K és un cable flexible d’instrumentació, apantallat, per la transmissió de senyals entre equips en instal·lacions industrials. El seu apantallament al conjunt (VOV-K) i al par i conjunt (VHOV-K) el fa especialment idoni pel seu ús en entorns amb un elevat nivell d’interferències electromagnètiques.

DISEÑO:

1 – Conductor de coure estanyat electrolític (classe 5).

2 – Aïllament de policlorur de vinil (PVC).

Topdata VHOV-K & VOV-K

TRANSMISSIÓ CONTÍNUA AMB EL CABLE TOPDATA VHOV-K & VOV-K

Cada cop es més habitual que les plantes industrials requieran de la transmissió constant de dades. El flux d’informació entre els equips o entre els operadors i equips es converteix en essencial pel funcionament correcte, el control i la sincronització de les diferents màquines i processos. El cable d’instrumentació topdata VHOV-K & VOV-K proporciona la forma idònia per transmetre dades en aquest tipus d’entorns.

A les plantes industrials es duen a terme processos de fabricació de bens o prestació de serveis a gran escala, pel que una instal·lació elèctrica idònia és fonamental. Són estructures que requereixen la intervenció d’un equip especialista pel seu disseny, construcció i correcte manteniment, pel que l’elecció del cable TopData VHOV-K & VOV-K pel subministrament d’energia és la millor manera de garantir un òptim funcionament i una òptima resistència i durabilitat. 

PRINCIPALS CARACTERÍSTIQUES DEL CABLE TOPDATA VHOV-K & VOV-K

El cable TopData VHOV-K & VOV-K ofereix en el moment de la seva instal·lació una alta resistència mecànica i compatibilitat electro-magnètica (EMC). Aquesta garantia l’aconsegueix gràcies al 100% de la cobertura de la pantalla (una pantalla global de cinta d’alumini/polièster amb cobertura del 100%, amb el seu fil de drenatge de coure estanyat). A aquesta cobertura s’hi ha d’afegir un fil de drenatge de coure estanyat.

Cada unitat numerada té dos conductors (blau i negre), cableajats per parells en capes concèntriques. El seu disseny i flexibilitat facilita la instal·lació, especialment en entorns d’espais reduïts i radi de corbatura limitat, tan habituals en les plantes industrials, pel que la seva elecció optimitza el temps i el cost de la instal·lació. Pots ver l’estructura del cable en aquest vídeo.

INSTAL·LACIONS EN LES QUE S’ACONSELLA FER SERVIR EL CABLE TOPDATA VHOV-K & VOV-K

És un cable que, amb el seu disseny apantallat al conjunt (VOV-K) i al par i conjunt (VHOV-K) el fa especialment indicat per fer servir en entorns amb un alt nivell d’interferència electromagnètica. Es tracta d’un cable amb una bona resistència als impactes i als atacs químics. És un cable adequat per instal·lar-se a l’aire lliure, enterrat i fins i tot entubat.

A ON ES POT COMPRAR CABLE TOPDATA VHOV-K & VOV-K?

Per comprar cable TopData VHOV-K & VOV-K en bobines de diferents tamanys, consulta aquí les nostres condicions de venda per a distribuïdors i majoristes de material elèctric. També et podem posar en contacte amb el teu distribuïdor Top Cable més proper.  

Algunes de les seccions més habituals i amb stock immediat són les sigüents:

CableSecció del conductor
(mm2)
TopData VHOV-K & VOV-K2 x 2 x 0,75
TopData VHOV-K & VOV-K4 x 2 x 1
TopData VHOV-K & VOV-K10 x 2 x 1,5
TopData VHOV-K 8 x 2 x 0,75
TopData VHOV-K 16 x 2 x 0,75
TopData VOV-K1 x 2 x 0,75
TopData VOV-K12 x 2 x 1
Seccions de cable elèctric TopData VHOV-K i/o VOV-K més habituals i amb stock immediat

PREGUNTES FREQÜENTS (FAQ) SOBRE EL CABLE TOPDATA VHOV-K & VOV-K

Quina normativa de referència segueix el seu disseny?

El cable TOPDATA VHOV-K & VOV-K ha estat dissenyat a partir de la normativa de referència UNE 21.022. Per més informació relacionada amb les aplicacions i les característiques del cable, posa’t en contacte amb els nostres comercials a través d’aquest enllaç.

Amb quines certificacions compta el cable TOPDATA VHOV-K & VOV-K?

El cable compta amb dues certificacions, les RoHS i CE.

Quines característiques té el cable TOPDATA VHOV-K & VOV-K en cas de l’existència de foc?

No propagació de la flama segons UNE-EN 60332-1 i IEC 60332-1.
Reacció al foc CPR: Eca segons EN 50575.
Reduïda emissió d’hal·lògens < 15%

Si necessites més informació relacionada amb els assaigs de foc als que se sotmeten els cables elèctrics, consulta aquest vídeo del canal Top Cable de YouTube.

A on puc consultar l’especificació tècnica del cable TOPDATA VHOV-K & VOV-K en format PDF?

Aquí tens el PDF de l’especificació tècnica resumida del cable. Si necessites consultar altres aspectes tècnics addicionals relacionats amb aquest cable, com ara la seva intensitat màxima admissible o la caiguda de tensió, contacta’ns.

Quin és el preu del cable TOPDATA VHOV-K & VOV-K?

A Top Cable obtindràs cables de la màxima qualitat, amb els millors preus i el millor servei per bobines de diferents mides. Contáctanos.

TOPDATA VHOV-K & VOV-K

Cable flexible apantallat d’instrumentació