Cables apantallats amb fil d’esquinçament


El fil d’esquinçament en els cables apantallats facilita la retirada de la coberta sense danyar el trenat interior.
CABLES-CON-HILO-DE-DESGARRO

En algunes ocasions, el pelat de la coberta dels cables apantallats pot presentar alguna dificultat, per l’adherència entre la coberta i la trena. Els cables apantallats de Top Cable incorporen una millora tècnica en forma de fil d’esquinçament sota la coberta.


CABLES-CON-HILO-DE-DESGARRO-2

Amb el fil d’esquinçament, el procés de retirada de la coberta es facilita enormement assegurant que, una vegada retirada aquesta, la trena queda en perfecte estat. El fil d’esquinçament presenta una alta resistència a la tracció, permetent el correcte esquinçament de la coberta en tirar d’ell.

CABLES-CON-HILO-DE-DESGARRO-3

PANTALLA ADDICIONAL D’ALUMINI

Un cable amb un grau d’apantallament deficient pot provocar fallades importants en qualsevol instal·lació industrial. Els cables apantallats de Top Cable ja presentaven un recobriment de trena superior al de la majoria dels cables de la competència. Ara, s’ha procedit també a incorporar, sota la trena de coure d’elevat recobriment, una pantalla addicional d’alumini-polièster.

CABLES-CON-HILO-DE-DESGARRO-4

D’aquesta manera s’aconsegueix el 100% d’apantallament d’aquesta gamma de cables, assegurant així la perfecta transmissió dels senyals elèctrics que es transmeten pel cable i el correcte funcionament de les instal·lacions.

CABLES-CON-HILO-DE-DESGARRO-5

Pots veure el vídeo sobre cables amb fil d’esquinçament al canal de YouTube.

AMPLI ESTOC DISPONIBLE

Els cables apantallats són especialment importants en les instal·lacions industrials i els més habituals de Top

Cable (RC4Z1-K, RC4V-K, LiYCY, XO3TCuZ1-K, XO3Z1-K, VH0V-K, EMC) incorporen fil d’esquinçament (o ripcord) per facilitar el pelat. Consulta el nostre ampli estoc disponible.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *