Techo fotovoltaico - energía verde

16 February, 2024

Cables solars per a contractistes, desenvolupadors i integradors de sistemes flotants fotovoltaics

Els sistemes flotants solars estan guanyant popularitat arreu del món. És provable que s’instal·lin en ubicacions com ara: estancs d’aigua industrials, mines, embassaments d’irrigació/desalinització, preses, canals, estancs de retenció, etc., sent la parella perfecta per les infraestructures d’energia hidroelèctrica existents. Independentement de la seva mida, les instal·lacions solars flotants requereixen cables d’alta qualitat que ofereixen un rendiment màxim en presència d’aigua, excel·lents propietats mecàniques i una resistència superior a la llum solar.

Sistemes flotants

ELS CABLES DE GOMA SÓN LA MILLOR ELECCIÓ EN SISTEMES FLOTANTS

En una planta fotovoltaica flotant, els cables han de resistir condicions ambientals adverses com ara la corrosió, el mal temps i entorns freds. També han de ser extremadament flexibles, mecànicament forts, així como resistents a la torsió, a l’abrasió, als UV i a l’ozó.

La coberta exterior del cable ha d’estar dissenyada per ser impermeable i permanentement submergible (AD8), i no ha d’alliberar substàncies químiques tòxiques en entrar en contacte amb l’aigua.

Per aquests motius, els cables de goma són la millor elecció en una planta solar flotant.

Top Cable té una àmplia experiència en cables de goma per tot tipus d’aplicacions submergibles.

CABLES SOLARS DISSENYATS PER FUNCIONAR EN SISTEMES FLOTANTS SOLAR

Si ho comparem amb les instal·lacions solars tradicionals a terra i a sostres, el desenvolupment de plantes solars flotants presenta diferents desafiaments degut a les càrregues hidrodinàmiques en l’estrucutura, al risc de corrosió i als components addicionals que han de dissenyar-se, instal·lar-se i mantenir-se.

És escencial fer servir cables de goma amb el màxim rendiment per operar en plena capacitat malgrat les dures condicions ambientals. Top Cable ha desenvolupat una gamma de cables de goma que proporcionen el màxim rendiment elèctric en les circumstàncies climàtiques extremes que es produeixen durant l’exposició perllongada dels cables en una granja solar flotant.

TOPSOLAR® H1Z2Z2-K

TOP CABLE, UN FABRICANT I PROVEÏDOR DE CONFIANÇA DE CABLES SOLARS PER SISTEMES FLOTANTS SOLARS

A Top Cable trobarà un fabricant i proveïdor de confiança per tots els cables necessaris en sistemes flotants solars. La nostra àmplia gamma de cables solars engloben des de la selecció o disseny dels cables, la gestió de projectes amb la nostra experiència tècnica, fins a la logística i el suport del servei postventa.

Sol·liciti el nostre catàleg de cables per a sistemes flotants fotovoltaics o posis en contacte amb el seu representant de ventes local de Top Cable per obtenir un pressupost aquí.