Cables Top Cable al pont que uneix Bulgària i Romania


El pont per a vehicles i trànsit ferroviari entre Vidin (Bulgària) i Calafat (Romania) incorpora cables de Top Cable.

vidin-calafat

El 2013 es va obrir al trànsit el pont de Vidin-Calafat, que connecta Bulgària amb Romania i que suposa un important avanç en les comunicacions entre els dos països.

vidin-calafat

275 MILIONS D’EUROS

Aquesta inauguració posa fi a sis anys de treball en què s’han invertit 275 milions d’euros, en el finançament ha participat la Unió Europea (UE).

El projecte ha estat promogut pel Ministeri de Transports, Tecnologies de la Informació i Comunicacions de la República de Bulgària.

El pont té una longitud de 1,9 quilòmetres, amb la singularitat que combina el trànsit viari i el ferroviari: pel mateix pont transiten d’un costat, cotxes i camions i d’un altre, el tren. Les dues ciutats queden així interconnectades a través de quatre carrils, un carril per a bicicletes i dues voreres per a vianants i serveis, a més de la via del tren.

L’estructura ha estat gestionada per una societat mixta búlgar-romanesa. Segons els càlculs d’ambdós governs, pel pont circulen més de cent mil vehicles a l’any.

vidin-calafat

EIX DE C0MUNICACIONES EUROPEES

Aquest eix de comunicacions canalitza tot el trànsit de mercaderies i passatgers entre el Sud d’Europa (Grècia, Macedònia i Turquia) amb el nord (Alemanya, Polònia, República Txeca, Eslovàquia i Hongria) sense haver de passar per països no membres de la UE . A més, el pont de Vidin-Calafat suposa un important estalvi de temps per traslladar-se entre els dos països. Fins ara les dues ciutats estaven únicament comunicades per un ferri que no partia fins que no es completava el passatge. Aquest trajecte i els tràmits de duana arribaven les tres hores que amb el nou pont es veuran reduïts a menys de 15 minuts.

Al pont de Vidin-Calafat s’han posat en pràctica solucions innovadores i tecnològicament punteres per superar dificultats naturals d’envergadura com l’enorme cabal del Danubi en el seu pas per aquestes ciutats.

vidin-calafat

El nou pont de Vidin Calafat forma part del Corredor Paneuropeu IV que transcorre de Dresden (Alemanya) a Istambul (Turquia) i està considerat com una xarxa essencial per al desenvolupament del transport d’aquesta zona. Aquest Corredor dóna una sortida a Centreeuropa als dos majors ports del Mediterrani oriental: Istanbul (Turquia) i Tessalònica (Grècia).

vidin-calafat

Posts relacionats


METAL PRICES by Top Cable

TOPMATIC la app mejorada para calcular la sección_3

TOPMATIC l’“app” millorada per a calcular la secció de cable elèctric

CPR compliant | Top Cable

COMPTE ENRERE PER A LA OBLIGATORIETAT DE LA CPR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *