Cables TOP CABLE al Princeton Plasma Physics Lab.


Princeton2

Top Cable ha subministrat la seva gamma de cables de potència per al Laboratori de Física de Plasma de Princeton dels Estats Units, una de les entitats científiques més destacades a escala global.

cable XLPE

El Laboratori de Física de Plasma de Princeton, als Estats Units (també conegut com PPPL, per les seves sigles de Princeton Plasma Physics Laboratory), és un dels centres d’educació científica més destacats a nivell mundial.

 Princeton1

PIONERS EN INNOVACIÓ CIENTÍFICA

El Laboratori és pioner en la investigació de l’energia de fusió i de la física del plasma. Amb altres laboratoris col · laboradors, treballa en el coneixement i la innovació científica necessària perquè la fusió sigui una font d’energia segura, econòmica i ambientalment atractiva per a les necessitats mundials d’energia a llarg termini.

És la pròpia Universitat de Princeton qui gestiona el PPPL, que forma part del sistema nacional de laboratoris finançats pel Departament d’Energia dels Estats Units d’Amèrica, a través de l’Oficina de Ciència.

86 MILIONS DE DÒLARS

El pressupost del Laboratori de Física de Plasma de Princeton per a l’any 2012 va ser d’aproximadament 86 milions de dòlars. La seva plantilla es compon de 454 empleats a temps complet, sense incloure els 38 estudiants de postgrau, subcontractats addicionals o de visita personal d’investigació. El Laboratori ocupa 356.048 km2 del Campus de la Universitat de Princeton, a uns cinc quilòmetres del campus principal.

CABLES DE POTÈNCIA TOP CABLE

La gamma de cables pertinents pel PPPL se centra en cables de potència, tipus POWERFLEX, de diverses seccions. Es tracta d’uns cables que compleixen i superen les exigències internacionals per instal · lacions elèctriques d’alt rendiment, com és aquest cas. El seu aïllament de polietilè reticulat els permet transmetre una major potenciay els confereix una millor resistència a sobrecàrregues. Es tracta de cables d’alta flexibilitat que permeten transmetre altes potències amb la màxima seguretat.

Princeton3

ORIGEN DEL LABORATORI DE FÍSICA DE PLASMA DE PRINCETON

La investigació sobre fusió magnètica en Princeton va començar en 1951 sota el nom en clau Projecte Matterhorn. Lyman Spitzer Jr, professor d’astronomia a la Universitat de Princeton, durant molts anys havia estat involucrat en l’estudi de gasos enrarits molt calents en l’espai interestel. L‘estudi sobre la fusió termonuclear es va posar en marxa el amb el suport de la Comissió d’Energia Atòmica dels EUA , I gràcies a aquest suport néixer la investigació sobre fusió a la Universitat de Princeton. El 1958, la investigació sobre fusió magnètica va ser desclassificada, permetent que totes les nacions compartissin obertament els seus resultats. El nom del projecte va ser canviat pel de Laboratori de Física de Plasma de Princeton en 1961 La naturalesa col · laborativa i internacional de la investigació de la fusió continua avui, amb PPPL a l’avantguarda.

TECNOLOGIA APLICADA A LA INDÚSTRIA I AL SECTOR COMERCIAL

En l’actualitat, els científics i enginyers del PPPL estan aplicant els coneixements adquirits en la recerca en fusió a altres àrees teòriques i experimentals, incloent el desenvolupament de propulsors de plasma i la propagació de feixos intensos d’ions.

L’oficina de Transferència de Tecnologia del Laboratori proporciona ajuda a la indústria, a altres universitats, a l’estat i als governs locals en l’aplicació d’aquestes tecnologies per al sector comercial. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *