Com millorar el pelat de la coberta dels cables apantallats


Els cables apantallats són especialment importants en les instal · lacions industrials, ja que asseguren la transmissió de les múltiples senyals que permeten gestionar els processos de manera eficient. fotolia_40731093_M

En algunes ocasions, el pelat de la coberta dels cables apantallats pot presentar alguna dificultat, per l’adherència entre la coberta i la trena.

ripcord613x125

ELS AVANTATGES DEL FIL D’ESQUINÇAMENT

Els cables apantallats de Top Cable incorporen una millora tècnica en forma de fil de esquinçament (o Ripcord) sota de la coberta. Com es pot veure en aquest vídeo, El fil de esquinçament facilita la retirada de la coberta sense danyar el trenat interior.

Amb el fil d’esquinçament, el procés de retirada de la coberta es facilita enormement assegurant que, un cop retirada aquesta, la trena queda en perfecte estat.

ripcord2

ALTA RESISTÈNCIA A LA TRACCIÓ

El fil d’esquinçament presenta una alta resistència a la tracció, permetent el correcte esquinçat de la coberta al estirar-lo.

ripcord4

PANTALLA ADDICIONAL D’ALUMINI

Un cable amb un grau d’apantallament deficient pot provocar errors importants en qualsevol instal·lació industrial.

Per evitar aquests errors, els cables apantallats de Top Cable ja presentaven un recobriment de trena superior al de la majoria dels cables de la competència.

Addicionalment s’ha procedit a incorporar, sota la trena de coure, una pantalla addicional d’alumini-polièster. D’aquesta manera s’arriba al 100% d’apantallament d’aquesta gamma de cables, assegurant així la perfecta transmissió dels senyals elèctrics que es transmeten pel cable i el correcte funcionament de les instal · lacions.

ripcord5

Aquí trobaràs més informació sobre la gamma de cables apantallats Top Cable.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *