Embolic de cables elèctrics a Vietnam


“Es tira un cable per cada línia de telèfon que sigui necessària. El caos està servit “

Vietnam_1

De la frontera de la Xina al golf de Tailàndia, Vietnam s’estén al llarg de 2.000 km. i cobreix gairebé totes les costes de la península Indoxina.

Vietnam és un país en moviment. La seva gent és enèrgica, directa, hàbil en el comerç i de caràcter fort per naturalesa. La guerra amb els Estats Units va acabar, però els seus efectes perduren: es veuen recordatoris d’aquest devastador conflicte per tot arreu. Dit això, el país va saber resistir i segueix amb el seu orgull intacte.

ESPESSA TERANYINA NEGRA QUE COBREIX LES CIUTATS VIETNAMITES

Qualsevol carrer de les ciutats del Vietnam, té un embolic de color negre que es troba damunt dels nostres caps, a tan sols tres metres per sobre del terra.

Ens referim als cables elèctrics.

Vietnam_2

Normalment s’utilitza un únic cable per a la llum però, en les ciutats vietnamites, es tira un cable per cada línia de telèfon que sigui necessària. El caos està servit.

Les dues raons principals per les quals es tira un cable per cada línia telefònica són simples, la primera d’elles és el seu baix cost i la segona és que és la manera més ràpida de reparar qualsevol tipus d’incidència en les instal·lacions com per exemple, després d’un terratrèmol o inundació.

Vietnam3

Si tens fotos de instal·lacions elèctriques similars a aquesta, envia’ns-les al nostre compte d’Instagram…  ajuda’ns a fer la millor recopilació !!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *