Esquema de fabricació d’un cable de Mitja Tensió


CABLE-DE-MEDIA-TENSIÓN-5

1. Alimentació d’entrada

Les bobines d’entrada de conductor s’alimenten de manera ininterrompuda, mitjançant un acumulador d’entrada, assegurant una operació contínua i lliure d’aturs.

2. Alimentació de polímers

L’alimentació dels polímers es realitza totalment a través d’un circuit net i tancat (sala blanca), assegurant la puresa dels materials des de l’embalatge de subministrament fins a la tremuja de la màquina.

3. Triple extrusió

L’extrusió es realitza a través d’un capçal de triple capa, permetent el perfecte contacte entre les semi conductores, l’aïllament i l’absència total d’elements estranys entre elles.

4. Control d’espessors
Els espessors de cada capa extruïda es monitoritzen contínuament a través d’un capçal de mesura de rajos X, assegurant tant els espessors normalitzats com la perfecta concentricitat de les capes.

 

CABLE-DE-MEDIA-TENSIÓN-6

5. Reticulat
El reticulat de l’aïllament i les semi conductores es realitza en atmosfera de nitrogen, per eliminar el risc d’absorció d’aigua, a través de nou zones independents de temperatura que permeten ajustar perfectament la progressió del reticulat a les característiques de cada material.

6. Refredat
La part final del tub de catenària es dedica a la refrigeració controlada del cable ja reticulat, assegurant una òptima temperatura a la sortida del tub i en el posterior bobinat.

7. Recollida
La recollida del cable aïllat es realitza en bobinadores dobles de repartidor automàtic, a través d’eruga de tir auxiliar, que asseguren un bobinat perfecte, espira a espira i lliure de tensions excessives.

CABLE-MEDIA-TENSION

 

Veure vídeo: https://www.youtube.com/embed/uu02OjsxzeU

1 estrella2 estrellas3 estrellas4 estrellas5 estrellas (Ninguna valoración todavía)
Loading...

Posts relacionats


Cables per a instal · lacions elèctriques domèstiques

cables apantallats per transmissió de senyal_2

Cables apantallats per transmissió de senyal

Cables lliures d’halògens que compleixen amb la norma CPR_2

Cables lliures d’halògens que compleixen amb la norma CPR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *