Estalviï Energia a les instal · lacions elèctriques


L’eficiència energètica és avui més que mai una solució imprescindible per a qualsevol empresa, institució o persona.

Al nostre país, el cost de la factura elèctrica es situa molt per sobre d’altres països europeus.

ahoro en oficinas

COMPROMESOS AMB L’EFICIÈNCIA

Avui, el material elèctric de baixa tensió té un elevat rendiment energètic. Això s’ha aconseguit gràcies a la inversió dels fabricants en desenvolupament tecnològic i implantació de millores en el disseny i els processos productius. Cal afegir també que l’adequada selecció i instal·lació del material elèctric pot reduir les pèrdues d’energia en més d’un 75%.

ADEQUADA GESTIÓ DELS CONSUMS

Per evitar el malbaratament d’energia, es recomana fer una adequada gestió dels consums. Aquesta s’aconsegueix gràcies a la instal·lació de dispositius de control i regulació, que permeten reduir el consum mitjançant la temporització, la regulació o la detecció de presència.

fotolia_216148_M

MINIMITZAR LES PÈRDUES

Un altre aspecte important és minimitzar les pèrdues, clau en productes com els sistemes de conducció de cables i pels conductors. Per a aquest tipus de productes, una correcta selecció i instal·lació del material elèctric és imprescindible per minimitzar les pèrdues per l’efecte Joule.

OBJECTIU GLOBAL EUROPEU

Europa ha adoptat l’eficiència energètica com el principal pilar en què recolzar-se per complir amb els objectius marcats en matèria de política energètica.

BLOCS AMB RECURSOS PER EHORRO ENERGÈTIC

Recomanem el bloc de l’Energia Sostenible, amb nombrosos recursos i documentació sobre com estalviar en la factura de l’electricitat, i com calcular el consum de l’electricitat.

Coneixes alguna altra pàgina web que sigui d’utilitat per a rebaixar la factura elèctrica en indústries i oficines? explica’ns!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *