Flextel Feria, el cable flexible de 0,6/1kV per a servei mòbil


Es tracta d’un cable flexible apte per a ús ocasional en fires, i especialment adequat per a la instal·lació de garlandes lluminoses.

CABLE-PARA-FERIAS-2

Aquest cable s’ha dissenyat seguint les normes UNE-EN 60332-1. És un cable de baixa tensió, de tensió nominal 0,6/1kV, amb conductor de coure electrolític, classe 5 (flexible), aïllament de PVC, i coberta de PVC flexible, disponible en color verd o negre.

CABLE-PARA-FERIAS-7

La coberta rectangular de dimensions calibrades i la distància entre els conductors ho fa especialment adequat per portalàmpades especials (tipus “vampir”) adaptats a aquest tipus de cable.

CABLE-PARA-FERIAS

Característiques tècniques

Es tracta d’un cable no propagador de la flama, amb una temperatura màxima del conductor de 70ºC, una temperatura màxima en curtcircuit de 160ºC (màxim 5 s), i una temperatura mínima de servei de -15ºC.

El Flextel Feria posseeix una bona resistència a l’aigua (AD6) i als atacs químics, així com una resistència mitjana als impactes (AG2). És apte per a instal·lació a la intempèrie, enterrat, entubat, i fins i tot en àrees amb presència d’humitat.

CABLE-PARA-FERIAS-5

Per a més informació, contacta amb el teu comercial habitual top cable o clica aquí.

1 thought on “Flextel Feria, el cable flexible de 0,6/1kV per a servei mòbil

 1. Cañada Sanchez

  Hola el cable plano lo tendria en zzf h07
  Cuantos metros a comprar y precio y datos
  De medidas
  Gracias

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *