FUJISAWA, LA CIUTAT AMB HABITATGES INTEL·LIGENTS


Panasonic ja creat Fujisawa Smart Sustainable Town, una ciutat intel·ligent i sustanible a 50 quilòmetres de Tokio on diuen que la gent viurà més de 100 anys.

fujisawa_1


Fujisawa Smart Sustainable Town es el nom de la ciutat intel·ligent que Panasonic Corporation va inaugurar a finals de l’any passat. Una ciutat a 50 quilòmetres de Tokio que te com a objectiu ser un lloc “verd” i “smart”.

Amb 19 hectàrees, Fujisawa SST se situa als terrenys d’una antiga fàbrica de Panasonic.


Una població de 3.000 habitants

La ciutat comptarà amb una població de 3.000 habitants que ocuparan els 1.000 habitatges previstos. Un projecte que costarà 60.000 milions de yens i estarà finalitzat el 2018, quan és el 100 aniversari de la fundació Panasonic.

fujisawa_2


 

Estalvi d’un 70% en l’energia

Aquesta ciutat intel·ligent amb les últimes tecnologies per crear, emmagatzemar, i estalviar energia i així reduir el gasto energètic fins a un 70% en els habitatges i un 20% als llocs comuns. També es promou la biodiversitat, creant zones verdes per tot Fujisawa, prioritzant un estil de vida ecològic i saludable per als seus residents. Es un nou model de ciutat que compta amb espais per facilitar la càrrega de cotxes elèctrics, de bicicletes elèctriques i una orografia totalment favorable per al vianant.

fujisawa_6

Més informació a http://fujisawasst.com/EN/project/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *