La travessia del Gobi, sisè desert conquerit per Sergio


A Top Cable volem recordar el Repte Top Cable 7 deserts conquerit per Sergio Fernandez fa justament 7 anys.

“Sergio Fernández va finalitzar amb èxit la travessia a través del desert mongol i xinès, en el que va suposar la penúltima fita del Repte Top Cable 7 deserts.”

gobi1

La travessa es va iniciar a Ulan Bator, capital de Mongòlia, recorrent territori mongol i xinès durant un total de 7 setmanes fins a arribar a la capital de la Xina, Beijing.

Lluny d’utilitzar el camí més curt i directe entre les dues capitals, va ser pel dur desert de Gobi, que té una superfície d’1 milió de km2 (el doble que Espanya).

gobi2

FINS A 20 LITRES D’AIGUA

Tot l’equipatge, el menjar i l’aigua que necessitava per a la travessia la complicava encara més. En algunes ocasions va haver de carregar amb 20 litres d’aigua en un remolc especial que permet portar una considerable quantitat de queviures.

gobi3

REPTE TOP CABLE 7 DESERTS: SET EXPEDICIONS EN QUATRE ANYS

La travessia del Gobi no va ser la primera experiència desèrtica del aventurer barceloní, que durant quatre anys va recórrer els principals deserts del planeta en solitari i a lloms de la seva bicicleta, sense assistència de cap tipus.

Primer va creuar els deserts d’Austràlia, des de Darwin fins a Sydney. Després va continuar el seu periple a la Patagònia, Argentina, enllaçant la travessia amb una àrdua expedició pel ferm desert d’Atacama, a Xile, i finalitzant en el salar d’Uyuni, a Bolívia, el més extens del món. Abans d’abandonar el continent americà, va recórrer els deserts de Califòrnia, nevada, Utah i Arizona. Després li va arribar el torn al sud d’Àfrica, on va recórrer els deserts de Namíbia, a Namíbia, i Kalahari.

gobi4

Et deixem l’enllaç a la web de Sergio Fernández, es pot veure el link del Repte Top Cable 7 deserts.

Posts relacionats


La Toscana clàssica en bicicleta, per Sergio Fernández_3

La Toscana clàssica en bicicleta, per Sergio Fernández

La teoría del iceberg en las organizaciones empresariales_1

La teoria de l’ICEBERG en les organitzacions empresarials

fujisawa_1

FUJISAWA, LA CIUTAT AMB HABITATGES INTEL·LIGENTS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *