Techo fotovoltaico - energía verde

6 April, 2019

METAL PRICES by Top Cable

La nova web METAL PRICES by Top Cable

Top Cable llança METAL PRICES una web que permet als usuaris consultar els moviments de les matèries primes de coure i alumini. Aquesta web està orientada a distribuïdors de material elèctric, enginyeries, empreses instal·ladores elèctriques, etc.

CARACTERÍSTIQUES DE LA WEB METAL PRICES BY TOPCABLE

La pàgina web permet verificar els valors diaris del coure i l’alumini segons els mercats: London Metal Exchange (LME) i German Electrolytic High-Conductivity Copper (DEL) en euros o en dòlars. Aquesta aplicació també permet verificar els valors recents i històrics del mercat de metalls, amb diferents opcions de visualització.

Aquesta web ha estat creada per ajudar empreses distribuïdores, majoristes, enginyeres, instal·ladores elèctriques i, en general, qualsevol persona relacionada amb el sector elèctric que necessití accedir als valors del coure o alumini de manera ràpida i precisa a través del seu “smartphone”, a qualsevol moment i en qualsevol lloc.

Evolució del preu de l'alumini
Evolució del preu del coure

També compta amb la funció de canvi de divises (€ / $) i moltes altres estadístiques interessants. Com la mitjana de preus o la capacitat de veure els valors mensuals o anuals.

Metal Prices