METAL PRICES by Top Cable


La nova “App” METAL PRICES by Top Cable

Top Cable llança METAL PRICES una aplicació GRATUÏTA que permet als usuaris consultar els moviments de les matèries primes de coure i alumini. Aquesta “app” està orientada a distribuïdors de material elèctric, enginyeries, empreses instal·ladores elèctriques, etc.

CARACTERÍSTIQUES DE L’APP METAL PRICES BY TOPCABLE

L’aplicació permet verificar els valors diaris del coure i l’alumini segons els mercats: London Metal Exchange (LME) i German Electrolytic High-Conductivity Copper (DEL) en euros o en dòlars. Aquesta aplicació també permet verificar els valors recents i històrics del mercat de metalls, amb diferents opcions de visualització.

Aquesta App ha estat creada per ajudar empreses distribuïdores, majoristes, enginyeres, instal·ladores elèctriques i, en general, qualsevol persona relacionada amb el sector elèctric que necessití accedir als valors del coure o alumini de manera ràpida i precisa a través del seu “smartphone”, a qualsevol moment i en qualsevol lloc.

L’App també compta amb la funció de canvi de divises (€ / $) i moltes altres estadístiques interessants. Com la mitjana de preus o la capacitat de veure els valors mensuals o anuals.

METAL PRICES BY TOP CABLE, DISPONIBLE PER APPLE I ANDROID

Totes les aplicacions esmentades anteriorment estan disponibles de forma GRATUÏTA a l’Apple Store i a Google Playstore. Aquests són els enllaços per descarregar l’APP, segons el mòbil:

DESCARREGA METAL PRICES by TOP CABLE AL TEU DISPOSITIU APPLE

DESCARREGA METAL PRICES by TOP CABLE AL TEU DISPOSITIU ANDROID

Top Cable ha desenvolupat també un petit vídeo explicatiu de com funciona l’APP a YOUTUBE

App Metal prices by topcable