Powerflex® RV-K ULTRA, el cable més flexible del mercat


Top cable, en la seva aposta constant per millorar les prestacions dels cables, ha revisat les característiques d’aquells cables més pesats, llençant al mercat una versió millorada del seu Powerflex® RV-K. Es tracta del Powerflex® RV-K ULTRA, un cable de potència ultra flexible, dissenyat per satisfer els requisits industrials més exigents.

 Powerflex®-Ultra_1

El Powerflex RV-K ULTRA és un cable ultra flexible, dissenyat per satisfer els requisits més exigents: connexions industrials de Baixa Tensió, reds urbanes, instal·lacions en edificis, etc.

Es troba disponible, en estoc i des d’ara mateix, en formacions unipolars per seccions superiors a 70mm2.

 Powerflex®-Ultra_4

Gràcies al seu disseny, el Powerflex RV-K ULTRA segueix presentat la seva versatilitat de servei: facilitat d’us, bona resistència a l’atac químic, capacitat per treballar enterrat, al aire o en immersió (AD7), en interiors o exteriors, alta temperatura de servei o curtcircuit, etc.

A aquestes característiques se li afegeix, ara, una manejabilitat millorada, gràcies a l’ús de tècniques de fabricació especials i materials millorats.

En projectes on s’instal·len cables elèctrics de secció mitja i gran (superiors a 70mm2), l’esforç del doblatge pot ralentitzar notablement la velocitat d’aquesta instal·lació. Un cable ultra-flexible pot significar, en definitiva, un augment del marge general de l’obra.

Powerflex®-Ultra_2

CPR CLASSE ECA

 Addicionalment, es pot destacar la qualitat de no propagació de la flama del cable Powerflex® RV-K ULTRA, així com el fet de ser un cable reconegut i certificat segons la nova Reglamentació Europea CPR, amb el nivell ECA. Aquestes característiques contribueixen a millorar notablement la seguretat general de la instal·lació.

CERTIFICACIONS

 El cable Powerflex® RV-K ULTRA es un producte d0altes prestacions sotmès als controls de qualitat més estrictes durant tota la seva fabricació. És per això que ha rebut les certificacions de qualitat Aenor per algunes de les normatives més exigents del mercat nacional i internacional, com son UNE 21123 i IEC 60502.

Powerflex®-Ultra_3

Amb el cable Powerflex® Ultra es pot escometre qualsevol tipus d’instal·lació industrial o domèstica amb la millor garantia de facilitat d’instal·lació i qualitat de servei.

Més informació a:

https://www.topcable.com/ca/cables-de-baixa-tensio/cables-de-potencia/powerflex-rv-k/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *