RUTA EN BICI PER PAISATGES DE PEL·LÍCULA


El paisaje volcánico del Parque Natural Cabo de Gata-Níjar, en Almería, invita a explorar sin prisas y en cualquier época del año su abrupta pero a la vez delicada naturaleza, yendo a pie o en bici por caminos que conducen hasta escenarios naturales donde se han rodado famosas películas.

RUTA EN BICI POR PAISAJES DE PELÍCULA

RUTA EN BICI POR PAISAJES DE PELÍCULA

Per clima i afluència de visitants, primavera, tardor i hivern són les estacions ideals per viatjar a Almeria.RUTA EN BICI POR PAISAJES DE PELÍCULA PLATJA ESCENARI DE PEL·LÍCULES DE INDIANA JONES Un dels sectors més espectaculars del parc natural és el que va des Vela Blanca fins a les platges del Mónsul i Los Genoveses, on la costa mostra un ventall paradisíac de cales, illots, agulles de roca i penya-segats. Des de Sant Josep, per una pista de terra primer i un camí després, s’arriba a Los Genoveses en només mitja hora de passeig. Per la ruta senderista de la costa, passarem pel Morrón de Los Genoveses i les Cales del Barronal abans d’arribar a la Platja del Mónsul, cèlebre a nivell mundial gràcies a l’escena del paraigua i els ocells interpretada per Sean Connery en Indiana Jones i l’última croada, que va ser filmada aquí. Si anem amb bicicleta, utilitzarem la còmoda pista de l’interior, que dóna accés a les principals platges. Més enllà de Cala Carbó, la pista guanya alçada i es converteix en un esplèndid mirador del litoral.

RUTA EN BICI POR PAISAJES DE PELÍCULA

El paisatge volcànic del Parc Natural Cap de GataNíjar, a Almeria, convida a explorar sense presses i durant tot l’any la seva naturalesa.

RUTA PIRATES Un altre itinerari senyalitzat molt agrest que combina l’atractiu del paisatge volcànic amb el ric passat històric de la zona és la Ruta dels Pirates, que uneix Cala del Corb amb El Playazo. L’excursió comença al Càmping La Caleta, a 1 km del poble de Las Negras. L’itinerari ascendeix per un sender de pendent pronunciat cap a la Joia, per baixar poc després per un precipici rocós de tons clars i erosionades formes que dóna al Castell de Sant Ramon.

RUTA EN BICI POR PAISAJES DE PELÍCULA

RODANT PEL FAR WEST Una ruta circular perfecta per anar amb bicicleta de muntanya -uns 30 km en total i que permet amarar del patrimoni cultural, paisatgístic i natural de l’interior, és la que parteix del poble miner de Rodalquilar per la pista que abans fos la carretera principal a Los Albaricoques. De seguida s’arriba a les ruïnes del famós Cortijo del Fraile, on es van gravar mítiques escenes de pel·lícules com El bo, el lleig i el dolent. Aquest lloc també és cèlebre pel Crim de Níjar, que es va perpetrar aquí a 1928 i va inspirar l’obra Noces de Sang de Federico García Lorca. Ja a Los Albaricoques, població en la qual es van rodar Per un grapat de dòlars i La mort tenia un preu, la ruta continua cap a Presillas Baixes a través de la Rambla de la Majada Rodona, des de la qual es pot accedir a la immensa caldera volcànica del mateix nom. L’excursió acaba rodant per la carretera de Rodalquilar, visitant la Illeta del Moro i el Mirador de la Amatista.

RUTA EN BICI POR PAISAJES DE PELÍCULA

Posts relacionats


METAL PRICES by Top Cable

TOPMATIC la app mejorada para calcular la sección_3

TOPMATIC l’“app” millorada per a calcular la secció de cable elèctric

CPR compliant | Top Cable

COMPTE ENRERE PER A LA OBLIGATORIETAT DE LA CPR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *