Superada la tercera etapa del Repte Top Cable 7 Deserts: Mojave (USA)


A Top Cable volem recordar el Repte Top Cable 7 deserts conquerit per Sergio Fernandez fa justament 7 anys.

“La travessa dels deserts de Califòrnia, des de la frontera mexicana fins a la Vall de la Mort, limitant amb Nevada. L’aventura no ha estat exempta de dificultats. “

mojave1

PROBLEMES AMB EL VENT

La travessa dels deserts de Califòrnia va ser la més curta de les que van formar el Repte Top Cable 7 Deserts. No obstant això, els forts vents que bufaven a la zona van ser el seu pitjor malson. “A Anza Borrego el vent em va ajudar un dia, però al dia següent no vaig poder-me moure del campament. El vent gairebé destrossa el meu càmping”, recorda Sergio Fernández.

Una altra de les dificultats bàsiques la va superar amb la previsió i l’experiència: “Sempre he portat una garrafa de 5 litres d’aigua com a reserva d’emergència. Ha valgut la pena perquè en dues ocasions no vaig aconseguir avituallarme d’aigua en llocs on en teoria hi havia gent vivint”, recorda l’aventurer.

mojave2

EXPLOSIÓ DE FLORA I FAUNA AL DESERT

Però no tot van ser penalitats i dificultats. Durant la travessia vaig poder contemplar la realitat del desert florit. Les pluges torrencials d’aquest hivern van fer florir espècies vegetals que es creien extintes ja que no es veien des de feia dècades. Tal explosió de vida va suposar que els petits mamífers abundessin i també els depredadors, com els coiots o les serps de cascavell, amb els quals el cicloaventurero va tenir alguns trobades que descriu com “fascinants, el millor del viatge”.

mojave3

Pots veure la pel · lícula de l’aventura en aquest enllaç de Bicyclemovies i en aquest altre enllaç de TV3.cat

Posts relacionats


La Toscana clàssica en bicicleta, per Sergio Fernández_3

La Toscana clàssica en bicicleta, per Sergio Fernández

La teoría del iceberg en las organizaciones empresariales_1

La teoria de l’ICEBERG en les organitzacions empresarials

fujisawa_1

FUJISAWA, LA CIUTAT AMB HABITATGES INTEL·LIGENTS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *