Top Cable presenta a MATELEC 2016, el cable més flexible del mercat.


El Powerflex® RV-K Ultra ha estat dissenyat per satisfer els requisits més exigents i compleix amb els requisits de la nova normativa Europea CPR.

 CPR_2

Top Cable, un dels fabricants dels cables elèctrics més importants d’Europa, mostra les seves ultimes novetats a la Fira de MATELEC, el Saló Internacional de Material elèctric i Electrònic, que es celebra a Madrid del 25 al 28 d’Octubre.

 

POWERFLEX ULTRA

Els visitants al estand de MATELEC  aB07, podran conèixer de ben a prop les avantatges del Powerflex RV-K® Ultra, la versió millorada del seu cable RV-K. Es tracta d’un cable ultraflexible, dissenyat per a satisfer els requisits industrials més exigents: connexions industrials de Baixa Tensió, xarxes urbanes, instal·lacions en edificis, etc..

 Powerflex®-Ultra_1

 El Powerflex® RV-K Ultra està disponible, es estoc i des d’ara mateix, en formacions unipolars per seccions superiors a 70mm2. Destacar que la qualitat de la no propagació de la flama del cable Powerflex® RV-K Ultra, així com el fet de ser un cable reconegut i certificat segons la nova Reglamentació Europea CPR, amb el nivell Eca. Més información en aquest enllàç.

CPR, CONSTRUCTION PRODUCTS REGULATION

Top Cable compleix els requisits de la Normativa Europea de Productes de la Construcció (CPR) i és una empresa compromesa amb la seguretat de els instal·lacions.

CPR_1

Els cables Top Cable es trobes ja adaptats a la Normativa CPR, com podreu comprovar al estand de Top Cable de Matelec. Més informació en aquest enllaç.

Registrar-se aquí per obtenir una acreditació gratuïta a Matelec. Sol·liciti el seu codi per a la invitació gratuïta a marketing@topcable.com

1 estrella2 estrellas3 estrellas4 estrellas5 estrellas (Ninguna valoración todavía)
Loading...

Posts relacionats


METAL PRICES by Top Cable

TOPMATIC la app mejorada para calcular la sección_3

TOPMATIC l’“app” millorada per a calcular la secció de cable elèctric

CPR compliant | Top Cable

COMPTE ENRERE PER A LA OBLIGATORIETAT DE LA CPR

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *