Techo fotovoltaico - energía verde

7 November, 2019

TOP CABLE utilitza bobines de fusta amb certificació PEFC

Les bobines de fusta de Top Cable, que tenen el certificat PEFC de Gestió Forestal Sostenible, ofereixen la garantia que la fusta feta servir com a matèria primera prové de boscs gestionats de manera respectuosa amb el medi ambient.

bosc sostenible

Gestió forestal sostenible de les bobines

PEFC™ és una certificació forestal independent que promou la gestió sostenible dels boscs.

Des de fa més d’una dècada Top Cable ha substituit el subministrament dels seus cables elèctricos en bobines de fusta estàndar, per bobines certificades PEFC™.

Bobines de fusta Top Cable

Diferències entre PEFC o FSC

El fet que una bobina compti amb el segell PEFC o FSC garanteix al client que la matèria primera amb què està fabricada prové de boscos gestionats de manera sostenible.

Ambdues són eines que persegueixen una mateixa finalitat: PEFC és promogut pel sector privat, mentre que FSC és principalment promogut per Greenpeace i World Wide Fund for Nature (WWF). Les dues entitats són totalment compatibles amb altres normes de sistemes de gestió (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, …) i poden ser implantades de forma integrada amb aquestes.

Des de Top Cable creiem en una gestió industrial sostenible, basant-nos en els Objectius ODS de la ONU.  Les nostres bobines certificades PEFC garanteixen una Gestió Forestal sostenible dels boscos dels que provenen.

20 anys cuidant dels boscos

Segons  la Memòria PEFC 2023, aquestes són les xifres d’una empresa que porta més de 20 anys cuidant els boscos d’Espanya:

bosc PEFC

Certificació PEFC Top Cable

Si desitja obtenir una còpia del certificat PEFC de les bobines de Top Cable, pot obtenir-les en aquest enllaç.

Embalatges Top Cable més sostenibles

A Top Cable treballem per aconseguir l’objectiu comú de reduir reciclar i reutilitzar els nostres embalatges. En aquest altre article parlem de com estem substituint el plàstic pel cartró reciclat.