Techo fotovoltaico - energía verde

5 October, 2022

Les 12 millors “Apps” per a enginyers i electricistes

La utilització de les Apps com a eina de treball dins del món de l’enginyeria i de l’electricitat

Destaquem les que, al nostre parer, són dotze de les millors apps de Iphone per a enginyers, electricistes, professors i estudiants d’electricitat, etc

1. ELECTRICAL FORMULATOR

Idioma: anglès. Preu: Gratuït Per resoldre qualsevol problema de disseny elèctric amb centenars de conversions i fórmules de càlcul. Descarrega aquesta app fent clic AQUI.

2. METAL PRICES 

Idioma: anglès. Preu: gratuït. Informació sobre els preus del coure i d’alumini, segons el preu de tancament del London Metal Exchange. Actualment no es troba en format app, sino que es pot consultar en format digital a través d’internet. Pots fer-ho aquí.

APP METAL PRICES

3. ELECTRICAL CALCULATIONS LITE

Idioma: anglès. Preu: gratuït.

L’aplicació de càlculs elèctrics més completa, senzilla i fàcil d’utilitzar. Pots trobar des recomanacions de mida de cable fins càlculs reactius o funcions de conversió d’energia. Essencial per a tots els enginyers elèctrics.

Descarrega aquesta app fent clic AQUI.

4. TOPMATIC

Idioma: espanyol. Preu: gratuït. Per calcular la secció més adequada del cable elèctric, utilitzant la norma UNE 20460-5-523 com a referència. Igual que el cas de Metalprice, Topmatic ha passat a ser una eina de consulta oberta a través d’internet. Pots consultar-la aquí.

App TopMatic

5. TWO THIRTY VOLTS

Idioma: anglès. Preu: gratuït. Dissenyada pel Consell de Seguretat Elèctrica britànic, aquesta “app” té com a objectiu reduir els riscos dels accidents elèctrics laborals i domèstics. Inclou tests sobre càrregues, circuits, seguretat, símbols, generadors i transformadors, entre d’altres. Descarrega aquesta app fent clic AQUI.

6. CALCULADORA DE COSTOS D’ENERGIA

Idioma: espanyol. Preu: gratuït. Calcula per dies, setmanes, mesos o any els costos dels equips elèctrics o maquinària.

Descarrega aquesta app fent clic AQUI.

7. ELECTROTÈCNIA (PACK)

Idioma: espanyol. Preu: 4,49 eur. Electrotècnia-Pack és un paquet amb 39 calculadores elèctriques i 16 convertidors elèctrics. Inclou fórmules i unitats múltiples.

Descarrega aquesta app fent clic AQUI.

8. LEY DE OHM-CALC

Idioma: espanyol. Preu: gratuït. Calculadora – llei d’Ohm, amb càlculs de voltatge, corrent, resistència i potència. Inclou fórmules i unitats múltiples.

Descarregar aquesta app fent clic AQUI.

9. CALCULADOR DE CAIGUDA DE TENSIÓ

Idioma: anglès. Preu: gratuït Determina la caiguda de tensió per a la selecció del cable més adequat.

Descarrega aquesta app fent clic AQUI.

10.EVERYCIRCUIT

Idioma: espanyol. Preu: 1,79 eur. Construeix qualsevol circuit, toqueu el botó de reproducció i vegi les animacions dinàmiques de voltatge, corrent i càrrega. Això li dóna una idea del funcionament del circuit com cap equació ho fa. Mentre s’executa la simulació, ajustament dels paràmetres del circuit amb el comandament analògic i el circuit respon a les seves accions en temps real Descarrega aquesta app fent clic AQUI.

11. iCIRCUIT

Idioma: anglès. Preu: 10,99 eur. Simulador per dissenyar i experimentar amb circuits, tant analògics com digitals.

Descarrega aquesta app fent clic AQUI.

12. ECOMATIC

Idioma: espanyol. Preu: gratuït. Per calcular l’estalvi energètic en la selecció d’un cable elèctric.

Descarrega aquesta app fent clic AQUI.

Coneixes alguna altra APP que sigui útil per al sector elèctric?